Israel4u.se

- Vi är experter på Israel!

 

 

 

 

 

 

 

Månadens rese erbjudande

hittar Ni här!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Information om Israel4u.se

 

På den här hemsidan finner ni reseguider, researrangörer och övrig turistinformation till ett vackert och spännande land som bara ligger ett par timmar bort. Boka hotell, utflykter och hyrbil direkt ifrån vår hemsida. Nu kan ni även boka billiga flygbiljetter till Tel Aviv. Men förutom turistinformation så finner man också fakta och övrig information om Israel och judendomen.

 

Om Ni vill att vi ska komma till Er skola, församling m.m och berätta om Israel så kan Ni kontakta oss för övrig information. Israel4u.se är experter på Israel och judendomen, både när det gäller fakta och information om Israel och judendomen samt turistinformation. Vi har bra kontakter i både Israel och Sverige.

 

Det skrivs och visas nyheter om Israel, men vad är sant och vad är falskt? Den bilden som visas upp i media är enligt mig och många andra inte rättvis. Media visar sällan några positiva nyheter ifrån Israel, det handlar oftast om negativa nyheter och många gånger felaktiga och vinklade nyheter.

 

Jag startade den här informations siten om Israel och judendomen, för att ge en mer rättvis bild. Jag vill ge Er möjligheten att lära känna Israel och folket som bor där. Israel är ett väldigt litet land, till ytan lika stort som småland. Men det finns inte många länder i världen som har så mycket sevärdheter på så liten yta som Israel. Israel har långa fina stränder, ett av världens bästa dykvatten, här finner man Döda havet som är världens lägsta punkt. Det finns mängder med sevärdheter och bibliska platser. Två är Tiberias och Jerusalem.

 

Israel4u.se gör det lättare för dig att hitta bra information om Israe och judendomen, anledningen är att här finner ni all information på ett ställe, så varför besöka flera olika sidor? när det räcker att besöka oss. Vi har bra kontakter i både Israel och Sverige.